Aanpak

Foutmelding

  • Deprecated function: implode(): Passing glue string after array is deprecated. Swap the parameters in drupal_get_feeds() (regel 394 van /home/studie/domains/studiebegeleidingplus.nl/public_html/includes/common.inc).
  • Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in menu_set_active_trail() (regel 2405 van /home/studie/domains/studiebegeleidingplus.nl/public_html/includes/menu.inc).

Studiebegeleiding+ biedt individuele begeleiding of met maximaal 5 personen per groep, waardoor de leerling veel meer begeleiding op maat krijgt. Ik werk met een individueel begeleidingsplan, afgestemd op de leerstijl en de kwaliteiten van de leerling. Hiernaast maak ik gebruik van de succesvolle combinatie van face-to-face begeleiding en online begeleiding. Deze combinatie is niet alleen uiterst effectief maar maakt ook flexibel leren mogelijk.

De doelstelling van Studiebegeleiding+ is om scholieren tijdens een moeilijke periode in hun studie, in hun persoonlijke situatie of in hun ontwikkeling bij te staan. Ik bied hiermee persoonlijke ondersteuning aanvullend op de zorg van school, ouders en omgeving. Ik vind het belangrijk om samen de gedeelde verantwoordelijkheid te dragen voor de ontwikkeling en het slagen van de leerling.