Faalangsttraining en examenvreestraining

Foutmelding

  • Deprecated function: implode(): Passing glue string after array is deprecated. Swap the parameters in drupal_get_feeds() (regel 394 van /home/studie/domains/studiebegeleidingplus.nl/public_html/includes/common.inc).
  • Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in menu_set_active_trail() (regel 2405 van /home/studie/domains/studiebegeleidingplus.nl/public_html/includes/menu.inc).

In de faalangst- en examenvreestraining gaan we niet met leerstof aan de slag maar met de oorzaak van de zenuwen voor een toets, presentatie of examen. Vaak blijkt deze oorzaak te liggen in de gedachten die leerlingen hebben over de toets, presentatie of het examen. Door te leren deze gedachten te sturen, zal zowel het gevoel waarmee de toets voorbereid als het gevoel waarmee de toets gemaakt wordt positiever zijn. Dit heeft vaak minder zenuwen, minder blackouts en betere resultaten tot gevolg. Dus laat u niet langer kwellen door slapeloze nachten, buikpijn en stress van uw kind voor een toets, maar pak het probleem nu aan en schrijf hem/haar in voor de faalangst- en examenvreestraining.

Faalangst- en examenvreestraining wordt minimaal 5 achtereenvolgende weken op een vastgelegd tijdstip in de week gegeven . Deelname aan alle 5 achtereenvolgende bijeenkomsten is noodzakelijk voor een optimaal resultaat. Evenals tussendoor oefenen met de, in de lessen, aangeboden stof. In overleg kunnen we het aantal lessen naar behoefte uitbreiden tot maximaal 8.