Wie ben ik?

Foutmelding

  • Deprecated function: implode(): Passing glue string after array is deprecated. Swap the parameters in drupal_get_feeds() (regel 394 van /home/studie/domains/studiebegeleidingplus.nl/public_html/includes/common.inc).
  • Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in menu_set_active_trail() (regel 2405 van /home/studie/domains/studiebegeleidingplus.nl/public_html/includes/menu.inc).

Tien jaar heb ik met veel plezier en toewijding in het middelbaar onderwijs gewerkt. Maar al snel bleek dat ik meer en net iets anders wilde dan klassikaal lesgeven. Met de overgang naar het Mondialcollege in Nijmegen in 2003 kon ik al snel met mijn ambities aan de slag. Na een bijscholing en vervangingstaak als mentor ben ik sindsdien niet meer van die functie geweken.

De persoonlijke begeleiding van leerlingen sprak mij zo aan dat ik vervolgens  bijscholingen volgde in de hoek van coaching, leerlingbegeleiding en faalangsttraining. Hierin kwam ik mijn kwaliteiten en mijn passie steeds meer tegen. Op school combineerde ik alles in mijn taken als docent, mentor en faalangsttrainer.

De ontwikkeling die leerlingen in hun puberteit doormaken is complex en heeft grote invloed om hen als persoon, maar ook op hun schoolwerk en op hun gedrag. Deze ontwikkeling boeit me enorm en ik wil er heel graag een bijdrage aan leveren om deze in goede banen te leiden. Met behulp van bovenstaande cursussen en functies binnen het onderwijs zijn mijn ideeën wat betreft de persoonlijke begeleiding van scholieren steeds specifieker geworden. Dit alles heeft geleid tot de oprichting van 'Studiebegeleiding+ ,  Persoonlijke begeleiding in leren leren´. Mijn doel is om hiermee leerlingen op maat te helpen met hun studie en een studieaanpak te leren waarmee zij zelfstandig verder kunnen.

Joyce Deckers   gecertificeerd, betrokken, gedreven en ervaren docent, mentor en faalangsttrainer