Leerlingen

Foutmelding

  • Deprecated function: implode(): Passing glue string after array is deprecated. Swap the parameters in drupal_get_feeds() (regel 394 van /home/studie/domains/studiebegeleidingplus.nl/public_html/includes/common.inc).
  • Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in menu_set_active_trail() (regel 2405 van /home/studie/domains/studiebegeleidingplus.nl/public_html/includes/menu.inc).

Ik ben blij dat ik naar Joyce ben gegaan. Het was namelijk een beetje lastig op school omdat ik veel onvoldoendes stond in 3 vwo. Dankzij de goede hulp van haar snapte ik de stof die ik op kreeg veel beter. Ik kon er ook heel rustig mijn huiswerk maken, thuis was ik vaak afgeleid. Ik ben met mijn hakken over de sloot toch nog over gegaan naar 4 vwo en dat heb ik aan Joyce te danken. Teun

Ik ben Brittany en ik heb erg veel gehad aan de bijlessen van Joyce. Het tempo van de uitleg was precies goed, rustig en zonder druk. Voor de te behandelen onderwerpen werd voldoende tijd genomen en de uitleg was erg duidelijk. Ik begreep de stof goed. Na de bijles hoefde ik alleen nog maar de samenvattingen en de tips door te nemen en had ik er alle vertrouwen in dat ik de toets goed zou maken.

Ik ben dit jaar goed geholpen en heb veel geleerd van Joyce. Joyce neemt altijd genoeg tijd om alles uit te leggen totdat je het echt snapt. En ze maakt altijd een leuk praatje met je. De bijles van Joyce is zeker aan te raden, omdat ze met alle vakken kan helpen. De ruimte waar je bijles krijgt is een klein klaslokaaltje met alle spullen om je goed te kunnen helpen.

Ik ben Max en zit op het Stedelijk Gymnasium Nijmegen. Ik heb steunles van Joyce en dat vind ik erg fijn. Ze is heel aardig en altijd behulpzaam. Ook legt ze de keuzes bij jou neer, zodat jij kan kiezen of je het wel of niet wilt doen/gebruiken. Deze manier van aanpak geeft mij veel vertouwen, zodat ik bij mijn proefwerken meer zelfvertrouwen heb. Elke week kom ik ongeveer 3 kwartier bij Joyce. Dan hebben we het vooral over hoe ik leer en hoe ik het net iets kan verbeteren zodat ik het meest effectief kan leren voor een SO en het best huiswerk kan maken. Ik heb er veel profijt van. Ik ben al ongeveer 5 keer bij haar geweest en we zijn al een heel eind.

Ik ben Stephanie en heb vorig jaar eindexamen gedaan. Ik had erg veel moeite met biologie. Ik zag ook erg tegen het examen op. Ik heb gedurende de periode tot het examen hulp gehad van Joyce. Ik heb dit heel erg fijn gevonden en kreeg meer vertrouwen in mezelf. Ik kreeg op een leuke en ongedwongen manier bijles. Zo kreeg ik eerst de tijd om mijn vragen te stellen. Joyce gaf daar uitgebreid antwoord op.
Ze maakte veel aantekeningen en tekeningetjes om het te verduidelijken. Ook gaf ze me fijne tips, zoals handige websites en oefeningen waar ik thuis mee aan de slag kon.
Deze oefeningen bespraken we dan een week later. Joyce heeft een hele vrolijke en lieve uitstraling. Dit maak het prettig om bijles van haar te krijgen.

Ik ben Elmo en heb wiskunde bijles gehad van Joyce. Ze is een fijne hulp voor je huiswerk, ze helpt je waar dat nodig is, ze gaat zorgvuldig te werk en legt alles goed uit. Ik heb er veel aan gehad en dankzij Joyce snapte ik wiskunde, ik haalde een dikke voldoende en dat was nodig.