Ouders

Foutmelding

  • Deprecated function: implode(): Passing glue string after array is deprecated. Swap the parameters in drupal_get_feeds() (regel 394 van /home/studie/domains/studiebegeleidingplus.nl/public_html/includes/common.inc).
  • Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in menu_set_active_trail() (regel 2405 van /home/studie/domains/studiebegeleidingplus.nl/public_html/includes/menu.inc).

Na enige aarzeling ("hij moet het toch zelf kunnen") zijn wij gestart met studiebegeleiding. Wij zijn heel tevreden over de studiebegeleiding van Joyce en positief over de gang van zaken. Er was laagdrempelig contact en het inplannen van de studiebegeleiding kon naar behoefte. Je benaderde onze zoon op een positieve en rustige manier, waardoor hij nooit met tegenzin naar de huiswerkbegeleiding is gegaan. Het gaf hem structuur en hielp met de planning van het huiswerk. Hij werkte bij jou meer geconcentreerd als thuis, waar hij sneller afgeleid was. Het gaf structuur in zijn puberbrein: gaande weg leerde hij zelf ook beter plannen en inschatten bij welke stof hij vragen had die hij met Joyce wilde bespreken. Dit hielp hem bij de voorbereidingen van de toetsen: zijn motivatie en de schoolresultaten gingen weer met stapjes omhoog! ouders van Teun