Waarom bijles?

Foutmelding

  • Deprecated function: implode(): Passing glue string after array is deprecated. Swap the parameters in drupal_get_feeds() (regel 394 van /home/studie/domains/studiebegeleidingplus.nl/public_html/includes/common.inc).
  • Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in menu_set_active_trail() (regel 2405 van /home/studie/domains/studiebegeleidingplus.nl/public_html/includes/menu.inc).

Wanneer de stof tijdens de les behandeld wordt, is er vaak geen tijd om lang bij individuele problemen stil te staan. Dit kan ertoe leiden dat leerlingen voor hun gevoel vastlopen in een doolhof van formules en berekeningen, grammatica of jaartallen. In deze gevallen kan bijles helpen om even een pas op de plaats te maken en de leerlingspecifieke problemen rustig samen aan te pakken. Op deze manier leggen we een stevige basis waarmee de leerling weer de lessen in stapt en de draad weer kan oppakken. In de bijlessen lopen we parallel met het lesprogramma de stof door. Alleen is er nu meer ruimte voor individuele aandacht. Hier hebben veel leerlingen juist zo'n behoefte aan.